Jdi na obsah Jdi na menu
 


Změny v nabídce koček v druhém lednovém týdnu 2018

Umísťovací štestí se na přelomu roku vyčerpalo, v lednu jde nacházení nových domovů pozvolným tempem. Přesto máme optimistické zprávy:

V druhém lednovém týdnu odešla do trvalého domova rozkošná rezavá kočička Nina. Její místo v inzerci však obratem zaujala její sestra - rezavá krasavice s neobvyklým jménem Ňuta. Je jí zhruba půl roku, je vakcinovaná, čistotná a může být umístěna do bytu jako sólo kočka.

Dalším adeptem na nový domov je krásný krémový kocourek Kryštof. Taktéž půlroční, vakcinovaný, čistotný a veskrze úžasný. 

Do nového domova by se rád přestěhoval i Venda, černý půlroční fešák, a mimochodem bratr výše zmíněného Kryštofa.

Poslední adept na stěhování je Čenda, kocourek rezavý, půlroční, trochu ostýchavý k lidem, ale kamarádský ke kočkám.

Všechny výše uvedené kočky se nacházejí v depozitu u Marcely. Pokud máte o některou z nich zájem, ozvěte se jí emailem nebo prostřednictvím SMS.

Změny ve václavickém depozitu nejsou velké a nejsou právě radostné. Černý kocourek Karlík podstoupil kastraci; je zamluvený a příští týden by měl odejít do nového domova.

Z výletu na veterinu za účelem kastrace se vrátil s antibiotiky bílý kocourek Janýsek. Paní doktorka zjistila, že má teplotu a že je celkově pohublý, takže ho nekastrovala. Nechali jsme odebrat krev a udělat biochemický rozbor  a testy na zákeřné F choroby. Výsledky jsou negativní, nicméně ukázaly, že v těle je přítomný zánět. Kocourek málo jí (oproti svému bráškovi Albíkovi je skoro poloviční) a vypadá unavený. Doufáme, že se dá brzy dohromady.